Vynas gaminamas iš naktį skintų Verdejo vynuogių, siekiant išsaugoti natūralų šviežumą ir rūgštingumą. Šiai veislei būdingas išraiškingas aromatas, citrusų ir žolelių natos bei subtilus kartumas, suteikiantis balanso ir struktūros. Prieš fermentaciją taikoma kriomaceracija, siekiant išgauti spalvą ir pirminius aromatus. Vynuogės švelniai presuojamos pneumatiniu būdu. Fermentacija vyksta natūraliomis mielėmis žemoje temperatūroje, o vynas 4 mėnesius brandinamas ant smulkių mielių nuosėdų, kad įgytų daugiau tekstūros ir kompleksiškumo.
LIETUVA
Balmerk Lithuania, UAB
Mėnulio g. 7-101, LT-04326 Vilnius
Lietuva
Tel.:+370 647 81533
El. paštas: lithuania@balmerk.com
LATVIJA
Balmerk Latvia
Ziedleju Street 2, Marupes District, LV-2167, Latvia
Tel.: +371 6779 0250
El. paštas: latvia@balmerk.com
ESTIJA
Balmerk Estonia OÜ
Lõõtsa 8a, (D sissepääs, 10. korrus) 11415 Tallinn, Eesti
Tel.: +372 659 9500
El. paštas: estonia@balmerk.com
© Balmerk Visos teisės saugomos 2023