Alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų distributorius

PERE VENTURA

Apie gamintoją

PERE VENTURA – 1992 metais įkurta ir šeimos valdoma vyninė Ispanijoje, Sant Sadurní d’Anoia mieste, Penedes regione, pavadinta pagal jos įkūrėjo vardą ir pavardę. Vyninė įsikūrė istoriškai svarbioje vietovėje – ten, kur buvo pagamintas pats pirmasis Cavos gėrimo butelis. Nors vyninė įsikūrė palyginti neseniai, tačiau jos istorija siekia dar 1862 metus.
Pere Ventura šeima turi gilią istoriją Cavos gamyboje ir yra jau ketvirtos kartos atstovas, gaminantis šį putojantį vyną. XIX amžiaus pabaigoje jo prosenelis Manuel Montserrat I Font išvažiavo stažuotis į Šampanės regioną Prancūzijoje. Dirbdamas šampano namuose „Mercier“ jis išmoko gaminti putojantį vyną tradiciniu metodu. Grįžęs į Ispaniją jis buvo pirmasis pradėjęs taikyti tradicinį metodą putojančio vyno gamyboje. Pere Ventura Peracaula, Pere Ventura senelis, 1920 m. buvo laikomas vienu geriausių to meto enologų. Jo pritaikyta vynmedžių auginimo sistema, modernizuota Cavos gaminimo metodika, iškelti aukščiausi kokybės vertinimai naudojami dar ir šiomis dienomis Cavos gamyboje. Galiausiai Jaume Ventura Montserrat, Pere Ventura tėtis, perėmė Cava gaminimo amatą ir jo nuosekliai mokė savo sūnų Pere Ventura, diegdamas aukščiausius kokybės standartus.
Pere Ventura vyninė sulaukė daugybės tarptautinių apdovanojimų ir įvertinimų. Daugelyje šalių ši Cava tapo gėrimu, simbolizuojančiu kokybę ir aukščiausius vyno standartus. Pere Ventura siekia užtikrinti, kad kiekvienas išleistas Cava butelis atitiktų aukščiausius kokybės standartus. Tai patvirtina ant kiekvieno butelio esantis nedidelis ženklelis su įkūrėjo rankos simboliu, garantuojančiu kokybę.

Ar jums yra 20 metų?