1970-1980 metais tai buvo vienintelis ir populiariausias distilerijos gaminamas viskis. Sour Mash pavadinimas kilo iš gamybinio ypatumo, kai prieš tai fermentuota misa naudojama kitos misos gamybos pradžioje, liaudiškai tariant – tokiu pačiu principu gaminama raugo duona. Šis viskis pelnė pripažinimą dėl unikalaus skonio. Dėl unikalaus žaliavos parinkimo šis viskis negali būti vadinamas nei rye, nei burbonu. Po pradingimo 1989 metais, 2012 metais įvyko triumfuojantis sugrįžimas. Labai greitai Sour Mash pelnė pripažinimą tarp viskio entuziastų.
2019 metais buvo apdovanotas „Whisky of the year“ titulu, kurį suteikia Whisky Exchange. Michter’s US★1 Sour Mash Viskis tapo pirmuoju amerikietišku viskiu gavusių šį įvertinimą.
Gamyba: mažomis partijomis, Riboti kiekiai.
Statinės: degintos, naujos Amerikietiško balto ąžuolo.
LIETUVA
Balmerk Lithuania, UAB
Mėnulio g. 7-101, LT-04326 Vilnius
Lietuva
Tel.:+370 647 81533
El. paštas: lithuania@balmerk.com
LATVIJA
Balmerk Latvia
Ziedleju Street 2, Marupes District, LV-2167, Latvia
Tel.: +371 6779 0250
El. paštas: latvia@balmerk.com
ESTIJA
Balmerk Estonia OÜ
Lõõtsa 8a, (D sissepääs, 10. korrus) 11415 Tallinn, Eesti
Tel.: +372 659 9500
El. paštas: estonia@balmerk.com
© Balmerk Visos teisės saugomos 2023