Alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų distributorius

MICHTERS US 1 Sour Mash Whisky

EAN
0393830096382

Gamybos ypatumai

1970-1980 metais tai buvo vienintelis ir populiariausias distilerijos gaminamas viskis. Sour Mash pavadinimas kilo iš gamybinio ypatumo, kai prieš tai fermentuota misa naudojama kitos misos gamybos pradžioje, liaudiškai tariant – tokiu pačiu principu gaminama raugo duona. Šis viskis pelnė pripažinimą dėl unikalaus skonio. Dėl unikalaus žaliavos parinkimo šis viskis negali būti vadinamas nei rye, nei burbonu. Po pradingimo 1989 metais, 2012 metais įvyko triumfuojantis sugrįžimas. Labai greitai Sour Mash pelnė pripažinimą tarp viskio entuziastų.

2019 metais buvo apdovanotas „Whisky of the year“ titulu, kurį suteikia Whisky Exchange. Michter’s US★1 Sour Mash Viskis tapo pirmuoju amerikietišku viskiu gavusių šį įvertinimą.

Gamyba: mažomis partijomis, Riboti kiekiai.

Statinės: degintos, naujos Amerikietiško balto ąžuolo.

Aromatai

Gausu karamelės, šviežių obuolių ir muskato riešutų. Banguojanti vanilės ir cinamono darna dar labiau sustiprindami malonų aromatinį potyrį. Tai švelni kvapų kolekcija, kuri byloja apie klasikinio “burbono” aromatų puokštę. Aromatas neapsieina be netikėtumų, giliai viduje vos jaučiamos anyžių užuominos. Tai ne sudėtingas, tačiau kupinas noro tyrinėti aromatas, kurį papildo šilumos jausmas.

Skonis

Jau pats pirmas gurkšnis suteikia malonius skoninius pojūčius dėl puikios sviesto, vanilės, karamelės, triufelio ir kavos pyrago bendrystes. Antriniuose skoniuose jaučiamos vyšnių, aviečių ir cinamono bandelės, iš esmės, šis viskis yra labai klasikinis, nors išsiskiria dėl skonių įvairovės. Poskonyje verta ieškoti rugių prieskoniškumo atakos, po kurios atsirandanti šiluma nuteikia ilgam, maloniam ir nuosekliam tyrinėjimui.

Rekomenduojama derinti su

Ragauti vieną ar maišant kokteiliuose.

Kiti gamintojo produktai

Panašūs produktai

Search

Ar jums yra 20 metų?